Workshop:

Torso boetseren in klei

Wil je een torso boetseren in klei?

Het maken van een torso is een geliefd onderwerp in de kunstwereld.
Zaterdag 16 maart en 13 april is er in het atelier een 2 daagse workshop met het boetseren van een torso van Franse chamotteklei. Je kan een torso maken naar eigen idee en we hebben ook een aantal voorbeelden in het atelier ter inspiratie.
We hollen de torso aan het einde van de workshop uit. Minder klei en minder risico met bakken dat er lucht ingesloten zit.

Op zaterdag 13 april is de klei gedroogd en gebakken en gaan we de klei kleuren met acrylverf en was. Het geeft een zachte kleur en is buiten toch wat beschermd.

Deze workshop wordt gegeven door Hester samen met Evelyn.
Tijdstip:
* zaterdag 16 maart van 10.00 – 15.00 uur; torso boetseren en uithollen
* zaterdag 13 april van 14.00 – 16.00 uur; torso kleuren

Prijs: € 95,00
* Inclusief klei, het bakken in de oven en de acrylverf (beeldhoogte/lengte max 25 cm)
* De workshop is inclusief een lunch op zaterdag 16 maart.
* inclusief koffie/thee met wat lekkers erbij.

Deze workshop is zowel geschikt voor beginners als gevorderden.

 

Voorwaarden cursussen en workshops
  • De workshop/korte cursus wordt door Hester Glasbergen begeleid.
  • Deelnemers ontvangen 1 week voor aanvang van de workshop/cursus een mail met aanvullende informatie over het programma, de locatie, tijden, materialen, etc.
  • Alle activiteiten zijn inclusief koffie/thee en gebruik van materiaal/gereedschap. De cursus “Maak je eigen bronzen beeld” is inclusief boetseerwas, maar exclusief de kosten van het brons(gieten).
  • De activiteiten vinden plaats in het atelier van Hester Glasbergen, Cronebos 2 in Ede, tenzij anders is aangegeven.
  • Atelier Hester Glasbergen stelt zich niet aansprakelijk voor letsel van personen, door gebruik van gereedschap of andere oorzaken.
  • Deelnemen aan de activiteiten is op eigen risico; neem waar nodig veiligheidsadviezen in acht.
  • Atelier Hester Glasbergen stelt zich niet aansprakelijk voor het zoek raken van persoonlijke eigendommen, gereedschap, kleding e.d.
  • Via het bijgaande formulier kun je inschrijven én betalen. Na de inschrijving/betaling ontvang je onmiddellijk een bevestiging via de mail. Ideal betalingen voor Atelier Hester Glasbergen verlopen via Mollie Payments B.V.
  • Ontvang je binnen 5 minuten geen bevestiging van je inschrijving/betaling, neem dan contact op met atelier@hesterglasbergen.nl.
  • Check in dat geval ook even de reclame/spam mail, in enkele gevallen komt de bevestiging van de inschrijving/betaling daar terecht.
  • In verband met de bescherming privacy worden persoonlijke gegevens binnen 1 jaar na de workshop of cursus verwijderd, tenzij deelnemers op de hoogte willen blijven van activiteiten van Atelier Hester Glasbergen en zij daarvoor inschrijven voor de nieuwsbrief, waarbij je jezelf ook op elk moment weer kunt uitschrijven.
  • Indien er foto’s worden gemaakt, dan worden deze alleen gebruikt op de website, nieuwsbrief, etc. met en na toestemming van de deelnemers.
  • De kosten van workshops of cursussen worden voor 100% teruggegeven aan de deelnemers bij het onverhoopt niet doorgaan daarvan, wegens annulering door Atelier Hester Glasbergen (b.v. onvoldoende deelname, ziekte).
  • Bij ziekte of andere onvoorziene afwezigheid van de deelnemer wordt geen geld teruggegeven, maar blijft het tegoed staan voor een andere activiteit bij Atelier Hester Glasbergen. Mits er open plaatsen beschikbaar zijn.
  • Voor vragen en correspondentie kun je altijd contact opnemen met atelier@hesterglasbergen.nl.
 

Programma

Op dit moment staan er geen workshops op het programma. Schrijf in voor het Ateliernieuws om op de hoogte te blijven van de nieuwe workshops.